boek onvervulde kinderwens een streepje tegen

Over boek Een Streepje Tegen

Een Streepje Tegen is het verhaal van Sarah, (bijna-)dertiger met een laag zelfbeeld, middelmatig vertrouwen in De Man, maar vooral hoge verwachtingen van het leven. Een feelgoodroman om lekker bij weg te zwijmelen, over de liefde, familiestruggles en het waarmaken van je grootste dromen. Maar ook met een serieus doel: de onvervulde kinderwens als ondergeschoven kindje het podium geven dat het verdient. 


Een Streepje Tegen verschijnt op 1 november 2021.
Reserveer vast jouw exemplaar.

Waarom 
dit boek?


Nieuwsgierig geworden? 

Hier lees je vast de eerste hoofdstukken uit Een Streepje Tegen

een streepje tegen boek

Als na een jarenlange zoektocht De Ware dan eindelijk op Sarahs pad komt, is de weg naar haar ultieme droom nog maar kort. Denkt ze. Want wat als die route nog meer hobbels blijkt te kennen dan je van tevoren incalculeert? Wat als De Ware misschien toch niet De Ware blijkt te zijn? En wat als je hoofd en hart allesbehalve op één lijn liggen met elkaar?

Reviews boek Een Streepje Tegen 


"Hier word ik enthousiast van. Alsof je met een vriendin kletst. 'Een Streepje Tegen' is prettig geschreven en leest daardoor als een trein." - eindredacteur Sanne Visch (Pen & Inkt)"Het leest superlekker en makkelijk weg, en is op geen enkel punt langdradig of saai." - eerste redacteur Josien Vos 

"Het was een eer, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!" - eerste redacteur Kelly Oude Veldhuis

Sneak peek boek Een Streepje Tegen

Vier fragmenten uit het boek.

Nieuwsgierig geworden? Leuk! 
Pre-orderen kan vanaf nu.

een streepje tegen boek
een streepje tegen boek
een streepje tegen boek
een streepje tegen boek