Downloads

Deel Een Streepje Tegen

Nieuwsgierig geworden naar het boek?
Vind ik leuk! Download hier alvast - uiteraard helemaal gratis en voor nop -
de eerste hoofdstukken uit
Een Streepje Tegen
.

Over

Als na een jarenlange zoektocht De Ware dan eindelijk op Sarahs pad komt, is de weg naar haar ultieme droom - moeder worden - nog maar kort. Denkt ze. Want wat als die route nog meer hobbels blijkt te kennen dan je van tevoren incalculeert? Wat als De Ware misschien toch niet De Ware blijkt te zijn? En wat als je hoofd en hart allesbehalve op één lijn liggen met elkaar?


Leef! 

(Kort verhaal - leestijd 10 minuten)


Inzending schrijfwedstrijd Loft (geëindigd bij de favorieten). Gebaseerd op een waargebeurd verhaal - nou ja, deels dan… hád ik maar zo'n stem!

Benieuwd wie na het lezen ervan ook zijn carrière honderdtachtig graden omgooit. ;) 

Over

Stel je voor, je hebt een heerlijk huis, een baan waar je het nog wel even mee kunt uitzingen, maar droomt eigenlijk van een compleet ander leven. 

Zou jij de stap durven te zetten?

auteur wendy de liefde kort verhaal bus

Vrijdag de dertiende

(Kort verhaal - leestijd 10 minuten)
 

Van gestolen fiets naar gestolen hart. Ultrakort verhaal, voortgekomen uit een schrijfwedstrijd van de Online Bibliotheek. En nu voor jou beschikbaar om gratis te lezen. Omdat zelfs vrijdag de dertiende soms bijzonder goed kan uitpakken. 

Over

Het zit Isabelle niet mee. Eerst wordt haar fiets gestolen, dan heeft haar bus vertraging en als klap op de vuurpijl trekt ze tijdens een meeting op haar werk alle aandacht naar zich toe als ze een glas water over haar broek laat vallen. Genoeg reden om deze vrijdag de dertiende zo rap mogelijk uit haar geheugen te wissen. 

Of... toch niet? 

La Sirène

(Kort verhaal - leestijd 10 minuten)


Uit Zon, Zee & Zomerkriebels, verhalenbundel voor vakantievlinders. Ontstaan uit een gewonnen zomerfeelgood-schrijfwedstrijd.

Over

Het is hartje zomer als de 
23-jarige Tijmen met zijn ouders en broertje afreist naar een camping in Zuid-Frankrijk. Met frisse tegenzin, want zijn eigen vakantieplannen vielen in het water toen zijn ex Tessa hem onverwachts dumpte. Keihard. Veel tijd om daarbij stil te staan krijgt hij overigens niet, want in Frankrijk ontmoet hij tijdens een sportieve activiteit de Vlaamse vamp Lieve, die onverwachts iets bij hem losmaakt. Tijmen is vastbesloten: morgen gaat hij op zoek naar Lieve. Maar of hij nog op tijd is...? 

& blogs

PCOS & kinderwens: blogs voor Mamaplaats

Als een kind krijgen een keuze is - en seks een moetje wordt

boek onvervulde kinderwens

Boek over onvervulde kinderwens

'Op dat moment was voor mij één en één twee'

boer tom

Daarom schreef ik boer Tom niet

'Je hebt wel wat bol, maar daar komen tulpen uit'