Boek - Een Streepje Tegen

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 2 Dagen

Op werkdagen vóór 12.00 uur besteld = dezelfde dag nog op de post.


Let op! ⚠️ 
Foutmelding? Bestel dan via PC.


Als na een jarenlange zoektocht De Ware dan eindelijk op Sarahs pad komt, is de weg naar haar ultieme droom - moeder worden - nog maar kort. Denkt ze. Want wat als die route nog meer hobbels blijkt te kennen dan je van tevoren incalculeert? Wat als De Ware misschien toch niet De Ware blijkt te zijn? En wat als je hoofd en hart allesbehalve op één lijn liggen met elkaar?

Lees hier vast de eerste hoofdstukken

Lees de meest actuele reviews
via
Instagram Highlights en Hebban.

Over boek Een Streepje Tegen

Een Streepje Tegen is het verhaal van Sarah, (bijna)dertiger met een laag zelfbeeld, middelmatig vertrouwen in De Man, maar met vooral hoge verwachtingen van het leven. Een feelgoodroman om lekker bij weg te zwijmelen, over de liefde, familiestruggles en het waarmaken van je grootste dromen. Maar ook met een serieus doel: vruchtbaarheidsproblemen als ondergeschoven kindje het podium geven dat het verdient.

Productdetails

Created with Sketch.

Een op de zes

Ongewenste kinderloosheid is anno 2021 voor velen een nog altijd onbekend fenomeen. En dat terwijl maar liefst een op de zes stellen ermee te maken heeft. De vrouw of man is verminderd vruchtbaar – soms zelfs onvruchtbaar – of een combinatie hiervan. Een worsteling die niet zelden ‘achter de schermen’ plaatsvindt, maar ongelooflijk veel impact heeft op het leven van fertiliteitspatiënten. Het medisch traject is fysiek en psychisch zwaar, duurt soms jaren, en leidt lang niet altijd tot het zó gewenste ‘eind goed, al goed’. Bij Sarah wel? Dat is aan de lezer om te ontdekken. 

 

Over de auteur

Wendy de Liefde (1987) heeft altijd een Liefde voor taal gehad - en een Liefde voor de liefde. Haar eerste deelname als 10-jarige aan een regionale schrijfcompetitie werd direct beloond met een podiumplek. En dat was niet de laatste schrijfwedstrijd die Wendy won.


Wendy is journalist en schrijft ook privé graag. Al bracht ze vier jaar lang ook een aanzienlijk deel van haar vrije tijd in het ziekenhuis door vanwege haar eigen onvervulde kinderwens. Op 1 november 2021 lanceerde Wendy haar debuutroman Een Streepje Tegen – en ging in elk geval een van haar twee grootste meisjesdromen in vervulling.